♥ Hozzászólások kincsesládikója ♥

 

Kommentek gyűjtőhelye ;)

Nagy Könyv Projekt III

Rytus | 2017.03.22

Húúúú, megint fülig ér a szám...nagyon boldoggá tettél, már alig várom, hogy a kezemben tarthassam...lebegek...
Csodálatos vagy! ;)

Re:Nagy Könyv Projekt III

Carol | 2017.03.25

Örülök, hogy örülsz. Szeretem boldoggá tenni az olvasóimat. ;)

Love-Journal

Asha | 2017.03.08

Nicholas iszonyúan a szívembe lopta magát a csipkelődő, kicsit önironikus stílusával. Tetszenek benne a nagy váltások, hogy egyik pillanatban mintha egy költő/író beszélne, a másikban meg már a szabadszájú, modern fiatal kendőzetlenségét olvashatjuk.

Köszönöm. <3

Re:Love-Journal

Carol | 2017.03.10

Ennek igazán ürölök. :3 Főleg, hogy rá építem az egész sorozatot.
Ha nem lenne, nem szerethetné Adamet, és nem blogolna. :)

Szeretem, amikor ír, olyan felüdítő... Ezért is született meg valójában.

Én köszönöm, hogy írtál. <3

Életem

Nanashi Ai | 2017.03.06

Azt hiszem megtört a jég, ezentúl talán többször fogod látni a nevem. De félreértés ne essék, ettől függetlenül még mindig eláll Tőled és a Történeteidtől a szavam :D

Tegnap vissza szökött az emlékeimből Josh és Reuben. Nem kellett sokáig incselkedniük velem, hogy újraolvassam a szösszenetüket :) Elsőre is imádtam. Beleszerettem abba, ahogy Josh beleszeretett az Életembe, majd Reubenbe, aztán beleszerettem abba, ahogy Reuben beleszeretett Josh szerelmébe. Érdekes mikbe tud beleszeretni az ember. Hogy mennyiszer talál a kedvesében/könyvében/zenéjében/művében valami újat, amibe beleszerethet.

Szeretem, ahogy a szereplőid szeretik egymást.

Ha megint újraolvasásra csábít valamelyikük, talán újra írok :)

Re:Életem

Carol | 2017.03.10

Örülök, ha többször felbukkansz itt. ;) Kíváncsian várom, melyik történethez fűzött gondolataidat olvashatom legközelebb.

^_^

Azt hiszem, minden és mindenki folyton megújul. Fiatalabb koromban mindig arra törekedtem, hogy kialakítsam magam, egy olyan valakit, aki stabil és változatlan, akiben megbízhatok, aki kiszámítható, és aki miatt nem kell aggódnom, hogy vajon mit érez vagy mit tesz a következő pillanatban, de rájöttem - nem kevés időbe telt -, hogy ez lehetetlen. Az ember eljátszhatja Buddhát, de természetéből adódóan sosem lehet igazán Buddha. (A buddhisták most szívükhöz kaptak.) :D
"Nem tudok visszamenni a tegnapba, mert akkor egy másik ember voltam." Lewis Carrol
Na, most jól megrágtam egy gondolatcsontot. :D

:3

Néha kicsit irigylem tőlük ezt a szeretetet. :'D

Fynn kuckója

Asha | 2017.03.01

Fynn jött. Látott. Győzött. Szinte mindegyik karakteredet imádom - emberiek, szerethetőek és mindnek van olyan tulajdonsága, amivel lehet azonosulni. De most jött Fynn és abszolút vitte a prímet.
(Még mindig nem tudok nem elfogultan nyilatkozni a szösszeneteidről :( (És a kommentelésből is kizökkentem, szóval most csak ilyen kis kurtafarknyi.))

Re:Fynn kuckója

Carol | 2017.03.02

Szia Asha!
:)
Bevallom, nem számítottam rá, hogy Fynn-nek ekkora sikere lesz, de örülök neki (nyilván fura lenne, ha bánkódnék miatta :D).
Nekem is a szösszenetek a kedvenceim. Szeretem írni őket, persze a sorozatokat is, csak azokkal az a baj, hogy hangulat kell hozzájuk... ami nálam mostanság igencsak változó. :'D
A lényeg, hogy örülök, hogy ennyire tetszett, és köszönöm szépen, hogy írtál. <3

Flynn

Nanashi Ai | 2017.02.20

Mondhatjuk, hogy új olvasód vagyok, de már egy éve biztos falom a történeteidet. Első olvasatra beléjük szerettem. Belevesztem a sorokba, elmerültem az érzésekben, de sose írtam neked. Mert te is a kivételbe tartozol. Abba a pár emberbe, akitől nem jutok szóhoz. Akinek az olvasása után csak bámulom a képernyőt percekig, majd tucatszor újraolvasom. És mindannyiszor élvezem. A történeteidtől felolvad az emberek lelke, mintha otthonra találnának. De még mindig nem találom a megfelelő szavakat, hogy leírjam a teljes érzést. De Flynn után nem bírtam tovább. A nap folyamán egyre másra jutottak eszembe a történetéből az epizódok, teljesen random időzítéssel, és még mindig húzna vissza olvasni, pedig tudom, hogy csak ismételni tudom, mert nincs tovább.

Flynn és Ash után muszáj volt írnom. Akartam, hogy tudd, hogy imádom őket :) A többieket is. Az összes szösszenetet és a regényeket egyaránt. Van, akit jobban, és van akit még jobban.

Van az írásaidban valami igazi. Öreg koromra is olvasni foglak :D

Nanashi Ai

Re:Flynn

Carol | 2017.02.21

Szia! :)

Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál. <3
Minden kommentet nagy becsben tartok, de amikor egy "néma" olvasó szólal meg, az mindig kiváltja belőlem az eufóriát.
Értem, miért nem írtál eddig, azt is mondhatom, hogy nagy megtiszteltetésnek tartom a hallgatásodat.

Egy ilyen kommentre azért nehéz válaszolni, legalábbis nekem ez nehezen megy, mert meg vagyok döbbenve, hogy ilyen érzelmeket tudok kiváltani az írásaimmal valakiben. Nekem ez olyan hihetetlen dolog. :) Van valaki valahol, akinek képes vagyok adni valamit az írás által. Nem most kezdtem a neten publikálni, de még mindig meglep, hogy vannak, akik el is olvassák azt, amit írok. :D Ez lehet, hülyén hangzik, mert nyilván azért írok és osztom meg, hogy olvassák, de mégis... na. Szóval ilyenkor én sem jutok szóhoz. :)

Én most szerettem meg igazán ezeket a fiúkat, általad, mert szóra bírtak Téged. :)

Még egyszer és még ezerszer köszönöm szépen Neked ezt a csodálatos kommentet! :)

Carol


Küldök egy dalt...
https://www.youtube.com/watch?v=vGJ721kkJUY

Tételek: 1 - 10 ból 305
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása