♥ Hozzászólások kincsesládikója ♥

 

Kommentek gyűjtőhelye ;)

Love-Journal

Aileen | 2017.11.19

Kedves Carol!

Jól elbénáztam, hogy nem írtam hamarabb kommenteket az egyes fejezetekhez. Úgy sokkal érdekesebb lett volna az, hogy nekem eszembe jutott már korábban, hogy Adam esetleg tudja, hogy Nicholas vágyakozik utána, csak a barátságuk féltése miatt nem mond semmit. :D

Na ja, azért elég nagy meglepetések értek végig, egyik érzelmi kitörésből estem a másikba. Az igazság az, hogy én végig szurkoltam a Nicholas-Adam párosnak, még ha mélyen tudtam is, hogy az nem lenne valóságos (mint ahogy Nicholas leírta, hogy Voltaire a valóság).

Én egy tipikus álmodozó vagyok, én nem elégszek (még) meg a valósággal... nekem ehhez még fel kell nőnöm. Szóval ilyen szempontból nekem szerintem kicsit más érzésekkel ért véget ez a sztori, mint mondjuk Nicholasnak magának, najó nyilván nem lehet összehasonlítani minket pff...

Pár éve láttam egy filmet, ami arról szólt, hogy egy fiatalember szerelmes a legjobb barátjába. Időközben a kettősükbe becsatlakozik egy lány, és a barátnak megtetszik, és össze is jönnek, de ez a szegény srácban is elindít valamit, és a végére kibukik a nagy titok. A barát akkor azt mondja, hogy nem akarja elveszíteni a legjobb barátját, de a lány a szerelme, és a fiút nem tudja úgy szeretni, ahogy ő szeretné. Nagyon szomorú a film vége, ráadásul még tehetetlen dühöt is éreztem, mert ez olyan dolog, amin nem tudsz változtatni, hogy a másik mit érez... de közben a barátot is megértettem, neki is irtó rossz volt így, hogy szereti a barátját, de nem úgy, és ezért elveszítheti végleg. Ez a szétszakadás érzés megöl.
Ebben a filmben nem volt folytatás arról, hogy mi lett velük később, és itt meg tök jó volt olvasni, hogy megmaradt a kapocs közöttük :) Hogy az a speciális szeretetük volt olyan erős, hogy egymás életében maradhassanak.

A történet végéhez szólva, tetszik, hogy ugyan lett "megoldás" meg "végkifejlet", de megmaradt a melankólia a vissza-visszatérő vágyódás miatt. Ugyan a titok kiderült, ami végül is nem is volt titok, de az érzelmek ettől még hirtelen nem oldódnak föl az éterben, sőt Nicholas esetében sose fognak. Ez egyszerre szomorú és örömteli; hihetetlen és valóságos.

Tudom, hogy ez már mazochizmus, de szeretem ezt a facsaró érzést a szívben, amikor ilyeneket olvasok (csak az én valóságomban ne lenne ilyen...).

Köszönöm ezt a csodálatos történetet, amely megmutatta, hogy ugyan a dolgok nem mindig alakulnak úgy, ahogy mi szeretnénk, de attól még lehet valami más helyette / mellette, valami más, ami akár még jobb is lehet, mert a valóságos jó jobb kell hogy legyen, mint a nem létező legjobb...

Ezzel a kis katyvasszal a végén zárom most a hozzászólásomat... :D

Aileen

Love Journal-Lehulló lepel

Rytus | 2017.11.08

Nekem végem van! Nagyon tetszett ... egy apró -finom gesztus és máris lebuktak, jaj olyan izgatott vagyok mi lesz majd Adam reakciója.
Nicholas-Voltaire páros verhetetlen!
Kedvenc részem:
"Jó alaposan lesmároltam Voltaire-t, megölelgettem test szerte, végül visszatértem a kedvenc alkatrészemhez és tenyerembe vettem, hogy elbabusgassam.

– Lemerült – sóhajtotta Voltaire szomorúan.

– Nem baj, csak pro bono cirógatom, még töppedten is imádom.

Voltaire felpillantott a plafonra. Nem lett könnyes a szeme, de majdnem.

Turbékoltunk, mint a galambok."

Hát lehet őket nem szeretni? És a végén, ahogy Voltaire vigasztalta Nicholast, nekem is kedvem támadt megölelgetni őket egy picit!

Köszönöm az élményt!

Re:Love Journal-Lehulló lepel

Carol | 2017.11.11

Éppen ma írtam őket egy kicsit. :D
Bizony, milyen kevésen múlok milyen sok. :)
A Nick-Voltaire páros jól elhúzott a kedveltségi versenyben, és Adam igencsak lemaradni mögöttük.

Örülök, hogy ilyen sikere lett ennek a történetnek. Nehéz szívvel fogok megválni tőle. :'(

Köszönöm, hogy írtál! <3

Nagy Könyv Projekt

Rytus | 2017.11.08

Hűha! Majdnem infarktust kaptam, mikor megláttam, kevésen múlt, hogy nem csúsztam le a rendelésről...
Annyira örülök, hogy mégis összejön a harmadik könyv! Olyan sok örömöt adnak, az elsőt már 3szor elolvastam. :)
Már írom is a rendelést!

Re:Nagy Könyv Projekt

Carol | 2017.11.11

Szia!
Jobb későn, mint soha! ;)
Örülök, hogy ennyi örömet adnak. :3 (Örülök, hogy van értelme annak, hogy írásra adtam a fejem. :))

Új feji

Aileen | 2017.09.23

Szia Carol!

Megörültem az új Pál utcais fejezetnek, mert régen írtál már róluk. Vissza is kellett olvasnom, hogy milyen az "olyan fiú" :D

Szeretek róluk olvasni, mert a régi időket idézi vissza, amikor még az emberek (gyerekek) tovább voltak ártatlanok, amikor szájról szájra jártak az információk, nem a neten "okosodott" a tudatlan, és így minden valahogy izgalmasabbnak tűnik. Ma már a felfedezésnek nincsen tétje, nem kell megküzdeni érte...
Nem tudom, miért írok ilyeneket, valami csalódott melankólia lett úrrá rajtam, és valószínűleg nincs is igazam, holnap mást fogok gondolni... de mindegy most, most egy picit én is Pál utcai akarok lenni.

Ja, és tetszett ez a mondat: "Mintha már ezer éve tartana ez a nap."
Valahogy annyira szívből szólt, és annyira átéreztem, hogy meg kellett jegyeznem :)

Ami a fejezet végén történt, pedig hirtelen ért, de szerintem csak azért, mert ők sem gondolták, hogy ez valaha bekövetkezhet.

Egyébként meg mostanság át tudom érezni azt is, hogy Geréb érinteni akar, és ezért úgy intézi az eseményeket, hogy azok megtörténhessenek. És ez tetszik benne. Ez a bátor akarás, ami tettbe fordul, mert mer hallgatni a belső vágyaira. Valahogy ezt is a gyermekiességének tulajdonítom, de jobban belegondolva azért elég sok jól működő felnőtt is képes erre. De tény, hogy nagyon sok gyerek vágyát törik le a felnőttek ("Nem körülötted forog a világ"). De most elkalandoztam, bocsánat :)

Örülök, hogy újra olvashattam tőled, és kíváncsian várok bármit^^ :)
Aileen

Re:Új feji

Carol | 2017.09.27

Szia! :)

Tényleg régen vettem elő őket. Nekem is vissza kellett olvasnom. :D

Azt kell mondjam, hogy sajnos igazad van, de lehet, hogy csak rajtam is erőt vett ma a melankólia. Nemrég egy üvegfúvó műhelyben gondolkodtam el azon, hogy a technikai fejlődés mennyi értéktől fosztotta meg az emberiséget. Ma már mindenki csak minél több pénzt akar keresni (minél kevesebb munkával), hogy kütyüket vehessen...

Sosem gondoltam volna, hogy Geréb egyszer ennyire a szívemhez nő. Mindig Bokát imádtam. Persze a könyvet olvasva nem repesek ennyire Gerébért, csak a saját történetemben. :D

Minden felnőtt egyszer gyerek volt... ezt néha nehéz elhinni. Tapasztalatból mondom, ha nincsen egy felnőtt, aki letöri a vágyaidat, akkor saját magadnak kell lemondani róluk, és az is van olyan megrázó. (De most én is elkalandoztam. :))

Örülök, hogy újra olvashattam tőled. ;)
Már érik egy történet...

Vágy

Aileen | 2017.09.07

Kedves Carol!

Nagyon-nagyon, de nagyon tetszett az új szösszeneted! Talán, mert még sose írtál aszexuálisokról, vagy mert csak szimplán megszállott vagyok, ha az írásaidról van szó.
A viccet félretéve, tényleg nagyon megfogott ez a történet. Először értetlenkedtem, hogy miért nem akarja Amory, hogy végre odamenjen hozzá Loic, aztán arra gondoltam, hogy szimplán jobban szereti amíg még tart az egymást megfigyelős "játék", de amikor kiderült, hogy mi is van a háttérben, eléggé letaglózódtam.
Már olvastam korábban a szexualitás spektrumáról, de megnéztem ezeket is, amiket belinkeltél, és megint csak rá kellett jönnöm, hogy mennyire hiperszexualizált világban élünk. És valahol ez a természetes, mert régen mi volt? Kaja, alvás, szaporodás... De az mindig mélységesen felháborít, amikor valaki azért ítél el másokat, mert nem úgy és nem azzal szexelnek ahogy (természetesen tekintsünk el a ténylegesen patológiás szituktól) ők azt jónak látják, sőt úúúristen a másik nem is ember, ha nem csinálja rendszeresen, vagy egyáltalán!
De visszatérve a történethez, pont ezért örülök, hogy most egy ilyen csodával leptél meg minket. Emlékeztetni és tudatosítani kell magunkban, hogy nem csak heterók és melegek vannak a világban, hanem nagyon sokfélék vagyunk, egy hosszúúúúúú spektrumon foglalunk helyet, és ettől függetlenül törekszik mindenki a lehető legboldogabb életet élni, ha hagyják neki.
Köszönöm, hogy megint olvashattalak, és nagyon várom, hogy továbbra is falhassam a betűidet! :)
Aileen^^

Re:Vágy

Carol | 2017.09.09

Szia, Aileen!

Nagyon-nagyon örülök. :)
Igyekszek változatos témákban írni, és ebbe az ötletbe szó szerint beleszerettem.

Igen, engem is felháborít. Egy blogon olvastam cikket az aszexualitásról, és annak ellenére, hogy maga a blog kisebbségi témájú, és a cikk írója meleg könyvek szerzője, felháborító stílusban és színvonalon írt, megalázva ezeket az embereket, akiknek a létezését röhögve vonta kétségbe, mert hát olyan nincs, hogy valaki ne akarjon szexelni. Ekkor kezdődött el íródni bennem Amory története.
Nem bírom, ha kinevetnek, kigúnyolnak embereket csak azért, mert mások. És, ahogy írod, hagyni kellene egymást élni.
Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál. <3
Mindig falom a kommentjeidet. ;)

Re:Re:Vágy

Aileen | 2017.09.11

Aww megtiszteltetés, még sose mondtak nekem ilyet^^ (hogy az én betűimet falja valaki *o* ) És igazán nincs mit, öröm neked írni! :)

Tételek: 1 - 10 ból 362
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása