♥ Hozzászólások kincsesládikója ♥

 

Kommentek gyűjtőhelye. Ide írhatsz hozzászólást, véleményt, kérdést, bármit, amit megosztanál velem. :)

Elérhetőség

Cinti | 2021.06.25

Szia!
Instagramon jelen vagy?

Re:Elérhetőség

Carol | 2021.06.26

Szia!
Van profilom, de nem posztolok, így tök üres...
carolsouyaofficial

köszönet

Pálhegyi Gabriella | 2020.12.02

Kedves Carol!
El szeretném mesélni, hogy mennyire a lelkemig értek a Boy's love - sorozatok - novellái. Eddig azt gondoltam, hogy csak a könyvek érhetnek el hozzám. Erre itt a cáfolat :-) Minden történetet olvastam, és úgy éreztem, hogy a LoveJournal mesés,de realista világánál nem találok szebbet, vagy a Rejtett kép érzelmes eleganciájával, drámájával semmi nem veszi már fel a versenyt. Hááát ma értem el a "Szerelem zongorára" érzelmes világához, ami meghatott, "elringatott" ámulatba ejtett. Meghallgattam hozzá az ajándékba adott zenéket (mindig a fejezetek végén), és utána letöltöttem őket a telefonomra, hogy ahányszor meghallgatom visszaidézzem azt a hangulatot amit éreztem amikor olvastam a két fiú történetét. Igazi "léleksimogatás" volt ! Köszönet érte !!! Ezúton szeretnék érdeklődni, hogy ezek a novellák esetleg ki lesznek-e adva valaha könyv formátumban. Mert akkor én az első vevő lennék !!! Élmény volt mindegyik "világnak" a részese lenni ! :-) Köszönöm !!

Re:köszönet

Carol | 2020.12.03

Kedves Gabriella!
Igazán nagyon szívesen. :) Örülök, hogy ennyit tudtam adni Neked ezekkel az írásokkal.
A Szerelem zongorára nekem is különleges helyet foglal el a szívemben. Én is szoktam néha-néha hallgatni a zenéket. :) Nagyon izgalmas volt rájuk bukkanni és felfedezni a szépségüket.
Ha olvasásról van szó, én is hasonlóképpen érzek. Nagyon ritkán olvasok novellákat, mert szeretem, ha minél tovább benne lehetek a történetben. De mint író, sokkal jobban kedvelem a rövidebb műfajokat, mert pont a rövidségük ad lehetőséget arra a stílusra, amit nagyon szeretek használni - valahogy nagyobbat tudnak "ütni". :)
Ezek a történetek maradnak a neten. Azt nem mondom, hogy soha nem kerülnek majd kiadásra, mert nem tudhatom - bármi megeshet. :)
Köszönöm szépen, hogy megosztottad velem a gondolataidat! <3

Cinegeszonáta

Rami | 2020.09.30

Szia! Kérdezem halkan zárójelben, mikor jelenik meg ?
Lehet előrendelni?
Köszönöm

Re:Cinegeszonáta

Carol | 2020.10.01

Kedves Rami!
A kiadó október közepétől indítja el az előrendelést. Amint meg lesz a pontos dátum, kiteszem a weboldalra (is) a linket. :)
A hivatalos megjelenés november vége.

Re:Re:Cinegeszonáta

Rami | 2020.10.03

Köszönöm :-)

Angelo

Rami | 2020.09.21

Kedves Carol!
Nemrég olvastam el a könyvet.
Hihetetlen,izgalmas, könnyfakasztó, borzongató, humoros volt.
Lehet, hogy több érzelmet is kihagytam...De!
Olvastam volna még tovább...
Nagyon köszönöm Neked ezt is , és a többi írást is.
Egy hálás szív

Re:Angelo

Carol | 2020.09.22

Kedves Rami!

Nagyon örülök, hogy tetszett, és annak is, hogy a többi ide feltöltött írásom is. :)
Sajnos az Angelo véget ért abban az egy kötetben, de ha minden jól megy, hamarosan érkezik az új regény. :3
Köszönöm, hogy az olvasóim között tudhatlak! <3

Szeretettel,
Carol

Kisregények, szösszenetek, sorozatok

Timi | 2020.01.11

Kedves Carol!
Én még csak most találtam rá erre az oldalra és a korábbi írásaidra. Nagyon szépek! Imádtam őket! Fogsz még írni ilyen apróságokat ide? Vagy esetleg egy másik oldalra? Remélem azért folytatni fogod, bár már pár évesek ezek az írásaid.
Gratulálok az Angelo sikereihez, sikeredhez. Olvastam és nagyon, de nagyon odavoltam érte! Még szavaztam is rá minden körben

Re:Kisregények, szösszenetek, sorozatok

Carol | 2020.01.12

Kedves Timi!

Köszönöm, hogy írtál. :) Örülök, hogy rátaláltál a weboldalra.

Az oldal aktív annyiban, hogy itt osztom meg a megjelenésekkel kapcsolatos híreket. Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy bővül-e a feltöltött írások száma. Minden lehetséges. :) Vannak leszedett történetek, amik még visszakerülhetnek, ha nem kerekedik belőlük könyv. Illetve még az is lehet, hogy - ha az időm engedi az új regényem írása mellett - indul új sorozat (ötletem már van :D).

Köszönjük szépen, hogy szavaztál! <3
Nagyon örülök, hogy tetszett az Angelo. <3 <3

Szeretettel,
Carol

Re:Re:Kisregények, szösszenetek, sorozatok

Timi | 2020.01.13

Kedves Carol!

Köszönöm szépen a választ! Nekem a leszedett írásaid is tökéletesen megfelelnek, ha visszatöltöd őket.

Új könyv

Aileen | 2019.09.14

Kedves Carol!

Annyira megörültem, amikor láttam, hogy jön új könyv tőled. Emlékszem, hogy ezt a történetet elkezdted itt írni, és már akkor nagyon tetszett (nem meglepő módon), úgyhogy nagyon várom, hogy a kezemben foghassam, és végig olvashassam! <3
Láttam, hogy felregisztráltál a Wattpadre, ez azt jeleneti, hogy majd ez az oldal megszűnik? Jobb, ha későbbiekben ott írok neked? (Ha ide írok, kapsz jelzést, vagy csak akkor látod, ha direkt rámész erre a felületre?)

Gratulálok az új könyvedhez! :)

Aileen

Re:Új könyv

Carol | 2019.09.15

Kedves Aileen!

Köszönöm szépen!<3

Nem tervezem megszüntetni ezt az oldalt, amíg nagyon el nem avul. :) Itt osztom meg a híreket és újdonságokat. Ugyan nem kapok jelzést, ha jön komment, de szoktam nézni. ;) A Wattpad csak egy "is" faktor.

Nagyon izgatottan várom ezt a megjelenést, mert ez az első regénynek készült írásom. :3 Sok rétegű, sok szereplős, sok oldalas. :D

A történet alapjai és a fő karakterek megmaradtak ugyan, de újrakezdtem az egészet, tehát valami teljesen újra készülj. Remélem, így is tetszeni fog. :)

Kedves Carol!

Aileen | 2019.03.04

Nagyon meglepődtem, hogy láttam új írás van itt fent, bár rendszeresen feljárok, és reménykedek, hogy csurran-cseppen valami az oldalra :D
Utólagosan nagyon boldog szülinapot kívánok neked^^
Nem vagy egyedül azzal, hogy nem rajongsz a szülinapokért ;) Bár nekem egyetem óta nem kedvenc az a nap, vagy inkább időszak, mert júniusi gyerek vagyok, aztán szépen két tétel között ünnepeltük születésem napját.
Az egyik barátnőm a születésnapján az anyukáját ünnepli, mindig ad neki virágot, mert aznap ő dolgozott a legtöbbet, hogy egy kisbaba világra jöjjön. Szerintem ez is aranyos, de az se rossz, amit Misha mondott Kyle-nak.
Bocsánat, hogy nem írtam korábban Misháról véleményt. A könyvben megtudtuk a múltat, honnan jöttek, és min mentek keresztül, viszont most ez a kis extra végre megmutatta, milyen Misha a jelenben, a sok viszontagság után. Kifejezetten tetszett a Kyle-Misha interakció, és az a rész, amikor Misha elvonulva rajzol a szobában. Olyan, mint egy polihisztor a művészetekben :D kicsit irigylem...
Fúúú és Max meg Anton!!! <3
Annyira örülök, hogy újra olvashattam róluk, és hogy jól vannak, szépen éldegélnek, és szeretik egymást :) :)

Aileen

Tételek: 1 - 15 ból 436
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása