♥ Hozzászólások kincsesládikója ♥

 

Kommentek gyűjtőhelye ;)

Szerelem a Pál utcában

Dávid96 | 2018.01.28

Olyan cukik, hogy belehalok, szerelmes vagyok mindkét fiúba!! :) Rohadtul megsiratott az eredeti is, meg a folytatásod is,

Re:Szerelem a Pál utcában

Dávid96 | 2018.01.28

hupsz véletlen elküldtem félig készen, szóval imádom, imádlak, és az összes történetedet. Bús-borongós, sohanemleszpasim napokon mindig még bús-borongósabb ténylegsohanemleszpasimosabb leszek a mindig imádnivaló szereplőidtől, sztoriaidtól, b**szameg, köszi! :)

Re:Re:Szerelem a Pál utcában

Carol | 2018.01.29

Szia!

Én meg téged imádlak! ♥
Feldobtad a hetem ezzel a bájos kis kommenttel.
Sok napsütéses, leszegyszeregycsodapasimos napokat kívánok neked! :)

Cseresznyefák

Rytus | 2017.12.25

Szia Carol, végigkìnlódtam a történetet, de nem azért mert olyan rossz lett volna, hanem a könnyfátyolos szemem miatt nem bírtam rendesen olvasni. Rengeteg szívbemarkoló történetet olvastam már,de sírni rajtuk ritkán tudok. Most elérted ezt is, a te hibád,hogy feldagadt szemmel kell kommentet írnom :P A történet második felétől elvesztem... már-már elhittem hogy kicsináltad Zsoltot is(velem együtt) szegény srác tuti dunának megy..... aztán végül felcsillantottál egy icipici reménysugarat és ennemk nagyon örültem. Köszönöm ezt a szìvbemarkoló történetet. Hiába volt a figyelmeztetés, felzaklatott, pedig megfogadtam,hogy nem olvasok hasonló történetet, a te írásaidnak nem lehet ellenállni. BOLDOG Karácsonyt!

Re:Cseresznyefák

Carol | 2017.12.26

Szia! :)
Sajnálom, hogy megríkattalak a történettel.
Nem terveztem kifejezetten könnycsatorna mosónak. :) Valóban nem egy könnyű téma, de ha az élet dolgairól szeretnék írni, akkor előbb-utóbb ilyesmi is sorra kerül.
Carol senkit nem "csinál ki". ;)
Köszönöm, hogy azért - fogadalmad ellenére - elolvastad. <3
Boldog Karácsonyt Neked is!

Re:Re:Cseresznyefák

Rytus | 2017.12.26

:) nos a kicsinál talán kissé erős volt, védelmemül annyi, hogy éjfél körül írtam...

Re:Re:Re:Cseresznyefák

Carol | 2017.12.27

Azért idéztem, mert tetszett. Jobb, mint a kinyúvaszt. ;) A lényeg, hogy Carol kerüli a depi endet. :D

Nicholas

Ai | 2017.12.19

Imádtam. :) Az elejétől a végéig.

Nagyon furcsa, mert Nicholas különleges volt. A te szereplőid valahogy mindig azok, de Nicholas valamiért még közülük is kitűnt. És engem is meglepett, hogy Adam tudta. Legalábbis az első pillanatban, mert mondom "Mi? És akkor mi volt az a kirohanás?" Ha az nem lett volna, nem lett volna ilyen izgi. ^^

Kicsit Aristotle és Dante a világmindenség titkainak nyomában című könyvre emlékeztetett, azt hiszem. Persze a sztori teljesen más volt, de a hangulat, amit árasztottak a sorok... nem is tudom, olyan megmagyarázhatatlan, hogy így vonz és beszippant.
És ezt a megmagyarázhatatlant szeretem a történeteidben! Hogy megmagyarázhatatlanul imádom őket. :D

Re:Nicholas

Carol | 2017.12.20

Szia!
Örülök, hogy tetszett a történet. Jó látni/tudni, hogy Nicholas személye ilyen szerethetővé nőtte ki magát. :) <3
Szándékomban állt, hogy meglepődjetek, mert mindig szeretek egy kis meglepetést, aha-élményt okozni. :D Adam kirohanása egy harc volt, amit önmagával vívott, mert akármilyen szuperképességekkel bír, azért mégiscsak egy kicsit önző, gyarló ember. ;)
Nem hallottam még erről a könyvről, de most rákerestem, és határozottan felkeltette a figyelmemet. Köszönöm szépen, hogy említetted! Felteszem a szülinapos listámra (a karácsonyi már betelt :D).

Love-Journal

Asha | 2017.12.18

Hidegrázósan - a legpozitívabb értelmében - imádtam a történetet! A finálénál kicsit rám jött a riadalom, hogy ennyi és vége, de megnyugodtam. :)
Nick különleges helyet érdemelt ki a kedvencek között, mert sosem találkoztam még annyira egyedi és zseniális történettel, ahol a nagy szerelem nem csak eltűnik a múltban az újabb szerelem miatt, hanem óhatatlanul is részévé válik a jelennek. (Ez a baj a legtöbb történet elmúlt nagy szerelmeivel, hogy valójában csak illúziók voltak.)
Mindig meg tudsz lepni a témaválasztásaiddal, de ezért is van az, hogy ha egy kicsit megcsömörlök, a Te történeteidhez mindig visszatérek.
Köszönöm, hogy írsz! <3

Tételek: 1 - 10 ból 374
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása