♥ Hozzászólások kincsesládikója ♥

 

Kommentek gyűjtőhelye ;)

Bársony

MK | 2018.09.19

Nagyon jó volt a PUF folytatás. Várom a könyved.

Re:Bársony

Carol | 2018.09.23

Örülök, hogy tetszett. :) Már én is nagyon várom. :3

Gratulálok!

Évi | 2018.08.27

Kedves Carol! Szívből örülök, hogy összehozott a sors egy kiadóval, ha valaki hát Te nagyon megérdemled, hogy a könyvesboltok polcain legyenek a műveid! Már gyűlik is a pénz a malacperselyben a kötet(ek)re! :D Remélem a Szösszenetekből is lesz majd egyszer egy novellás kötet! <3 További jó munkát és sikereket kívánok! ;) --- Évi

Re:Gratulálok!

Carol | 2018.08.29

Kedves Évi!
Köszönöm szépen. <3
A szösszenetekből nem tervezek kötetet, hacsak nem írok össze egy könyvre valót :D, mert amit nem szedtem le a netről, az nem fog megjelenni. :(
Jó pár kötetre írtam alá a szerződést, így - ha a sors is úgy akarja - jönnek majd szép sorjában a regények (újak is régiek is).

Bársony (és Nagy Könyv)

Sindarin | 2018.08.22

Kedves Carol,
Csak idepillantottam, hátha írtál valamit, és nem hittem a szememnek - Pál utcai speciál, Uramisten, Boka és Geréb még mindig szeretik egymást és színházba mennek! És olyan a történet, mint a felnőtt Boka - többet mosolyog és nyitottabb a szíve. Megjegyzem, én is végig mosolyogtam (örömömben), ahogy a szív részei meg a barack, a kis konyha és a Víg, a felbukkanó barátok és a családtagok körül bonyolódik a történet. Olyan szépen írod az extrovertált, lelkes és bátor Geréb és az introvertált, mély és komoly Boka párosát - tulajdonképpen most tényleg kinőtt a mese a Pál utcából, de ez még jót is tesz neki. Szóval nagyon-nagyon köszönöm, hogy olvashattam - valahogy kicsit úgy éreztem, én is kapom ezt a speciált, annyira olyan folytatás, pillanatkép volt, mint amire gondoltam. A Molnár-darab meg tényleg betalált - mi gyakran megfordulunk a Vígszínházban (is), és időtlen idők óta a fejemben van a Játék a kastélyban, fent volt a megnézendők listáján. Valahogy soha nem jutottunk el, most viszont már néztem is az ősz eleji programot, időben veszek jegyet - mondjuk a családom pont nem fogja tudni, hogy egy fiktív, 120 éve élt (tehát jóval a darab keletkezése előtt huszonéves) szerelmespárral megyünk vígjátékot nézni. Én viszont még jobban élvezem majd az estét. :-)
Még valami: úgy gondolom, nagyon ott a helyed a kiadott szerzők között (persze te anélkül is író vagy, de így az igazi), úgyhogy szívből gratulálok és drukkolva, kiváncsian várom a fejleményeket.
Szeretettel: Sinda

Re:Bársony (és Nagy Könyv)

Carol | 2018.08.29

Kedves Sindarin!

Örülök, hogy tetszett ez a kis speciál. :)
Az alapötletet (hogy menjenek színházba) Te adtad. ;) Aztán kapóra jött a darab, amit nemrégen láttam.
Kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni.
Én most már nem tudom betenni a lában a Vígbe Boka meg Geréb nélkül. :D

Köszönöm szépen. <3
Nagy most a felfordulás, de kezdem már rendezgetni soraimat, és készül egy vadiúj regény is.

Szeretettel:
Carol

Kedves Carol!

Aileen | 2018.08.20

Végre újra olvashattam tőled egy új gyöngyszemet! Nagyon megörültem, mikor láttam a speciált :)
Hamarosan itt az ősz, és most van is miért várni ;) remélem minél hamarabb mehetünk könyvvadászatra a boltokba. De addig is kitartást, gondolom nem könnyű most...

Üdv, Aileen ^^

Re:Kedves Carol!

Carol | 2018.08.21

Kedves Aileen!
Legalább nem hiába írtam. :) Köszönöm szépen a visszajelzést! <3
Igen, közeledik az izgi ősz. :)
Ahogy én is többet tudok már, kiírom majd ide a részleteket.
Puszi
Carol

Kedves Carol!

Aileen | 2018.07.23

Nagyon örülök, hogy megtalált valaki (kiadó), és felismerte azt, amit mi, olvasóid már régóta tudunk: hogy mennyire, de mennyire a könyvesboltok polcaira valók a történeteid. Megérdemled, hogy még, még, még több ember megismerje a csodálatos könyveidet.
Az az igazság, hogy büszkeséget is érzek, mert olyan régóta követlek, és... nehéz szavakba önteni, de a szívemen viselem a Te és a történeteid sorsát.
Mindenképp tájékoztass majd minket, hogy mikor ostromolhatjuk a boltokat az első kötetért!

Örökké hű olvasód,
Aileen^^

Re:Kedves Carol!

Carol | 2018.07.29

Kedves Aileen!
Köszönöm szépen! <3
Most minden egy kicsit új és ijesztő (mert minden ami új, ijesztő), de nagyon izgalmas. :) Nagy változás, az biztos. :)
Természetesen lesznek majd hírek. Jelenleg dolgozok ezerrel az első könyvön. A kiadó őszre tervezi a megjelentetését.
(Megsúgom, hogy valószínűleg Téged majd a következő kötet fog jobban izgalomba hozni. ;))

Könyv poject

Asha | 2018.07.14

Kicsit lemaradtam a dolgokkal, de hadd gratuláljak neked!
Sokat nem tudok írni, mert kicsit fáj a szívem, hogy többet kell várnom a fiúk történetének a végére. Viszont nagyon örülök a sikerednek, mert rettenetesen jól írsz (ha csak kettővel több emberhez jutsz el és élvezhetik a tehetséged, már megérte) és nagyon várom, hogy majd a könyveidet a kezembe foghassam. (Az eddigiekről rendszeresen sikerült lemaradnom a szétszórtságom miatt. :D)
Kitartást és majd néha adj hírt, hogy hogy haladsz. :)

Asha

Re:Könyv poject

Carol | 2018.07.14

Köszönöm szépen!
Ez egy hét alatt zajlott le, olyan szédületesen gyorsan, hogy csak kapkodom a fejem. :D
Mindenképpen jövök majd a hírekkel. ;)

A Nagy Könyv

Eloise | 2018.07.14

Kedves Carol!

Szívből gratulálok Neked ♡ Tudom milyen hatalmas dolog ez, mert én is ugyanezt az álmot dédelgetem, mióta gyerekfejjel először belefogtam az írásba. Erőt és motivációt ad, hogy Neked sikerült, hogy megmutattad hogy publikáló íróvá lehet válni csak tenni kell érte.
Kívánom a legjobbakat, és alig várom hogy találkozzunk a könyvespolcon. :)

Re:A Nagy Könyv

Carol | 2018.07.14

Köszönöm szépen!
A lehetőség pont akkor jött, amikor a legkevésbé számítottam rá. Sorsszerű volt az egész. :)
Örülök, ha ez a kis csoda motivál. Semmiképpen se add fel!

Gratula :)

Peregrino | 2018.07.13

Szia, Carol!
A sosemkommentelő-de-mindig-szuperlelkes olvasóid egyikeként definiálnám magam, épp ezért most sem viszem túlzásba a hozzászólásom terjedelmét (legalábbis így tervezem;). Csak annyit próbálok belesűríteni két mondatba, mennyire imádom a történeteidet (igen, mostanra volt szerencsém egytől-egyig elolvasni őket) és mennyire örülök, hogy a könyvesboltokban is találkozhatok majd a műveiddel (még ha ez azt is jelenti, hogy többet kell várnom a Szépség és a szörnyre). Tényleg nagyon megörültem a sikerednek, és azt hiszem, ezzel még rengetegen vagyunk így. Mi, olvasók, tudjuk legjobban, mennyire megérdemled. Mielőtt olvasni kezdtelek (emlékszem, épp a Life-Journal futott, amikor rábukkantam a blogra, ami azóta is nagy kedvencem, az Évszakokkal és a Rejtett képpel együtt) (és persze minden más is:D), sosem hittem, hogy a "gyönyörű" szót érzem majd megfelelőnek egy irodalmi alkotás leírására, és mégis...
Kíváncsian várom Ákosék történetét (három fejezet alatt is nagyon megkedveltem őket), és további sok ihletet kívánok mindenhez, amibe belefogsz. Örülök, hogy megmarad a blog is, lelkesen fogok olvasni minden szösszenetet, amit két könyv kiadása között esetleg felteszel majd nekünk:))
Üdv:
Peregrino

Tételek: 1 - 15 ból 415
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása