♥ Hozzászólások kincsesládikója ♥

 

Kommentek gyűjtőhelye. Ide írhatsz hozzászólást, véleményt, kérdést, bármit, amit megosztanál velem. :)

Re:Szerelem a Pál utcában és minden egyéb

Carol | 2018.06.15

Drága Sinda!

El sem tudod képzelni, mit jelent nekem a leveled. <3 Egy szerzőnek egy ilyen visszajelzés a MINDEN!

Tegnap este óta gondolkodom, mit és hogyan válaszoljak. Szeretnék cifra, szép mondatokat idevarázsolni, hogy leírhassam velük, amit érzek, de ehhez át kellene adnom a szót valamelyik karakteremnek, mert ők sokkal jobban ki tudják fejezni magukat, mint én. :)

Én csupán annyit tudok mondani, hogy mérhetetlenül hálás vagyok és nagyon-nagyon köszönöm. Szóval képzeld azt, hogy ezek az egészen egyszerű szavak most nagyon bonyolultakká és szépségesekké változtak (ahogy a te leveledben is tették).

Elteszem a leveled a kincseim közé, és sötét napokon elgyönyörködöm a ragyogásában.

Nagyon boldog vagyok, hogy idetaláltál. :3

Szeretettel:
Carol

U.i.: Azt hiszem, tudom, melyik karakteremnek kell majd átadnom a szót… ;)

Re:Re:Szerelem a Pál utcában és minden egyéb

Sindarin | 2018.06.15

Ó, hát ebbe most belepirultam. :-) Igazán örülök, hogy örülsz, hogy én örülök. <3 Meg annak, hogy a sok örömet és jó érzést, amit tőled kaptam, valahogy viszonozhattam. (Én egy ilyen félénk olvasó vagyok, nehezen szánom rá magam a kommentelésre, meg kell győznöm magam, hogy elő kell bújnom.)
Most aztán kiváncsian várom, melyik karakterednek adod át a szót.
Szeretettel: Sinda

A szépség és a szörny

Asha | 2018.05.05

Én miért érzem úgy, hogy egy újabb gyöngyszemet hoztál? Annyira szeretem, hogy változatos témákat választasz, és hogy nem félsz olyan dolgokat boncolgatni, amiket amúgy szeretünk a szőnyeg alá söpörni. Mellesleg annyira óvatosan és gyengéden írod ezeket a dolgokat körbe, hogy azzal az ember velejéig hatolsz.

Sok történeted folytatását vártam már mióta olvaslak (amikről abban a pillanatban azt hittem, hogy az a legesleg), de ezt egy picivel jobban várom a többinél, mert Ákos már a 2. bekezdésnél a szívem csücske lett, ahogy Lányok Álmának őszinteségéből elég volt 2 mondat, hogy Ákos mellett helyet foglaljon.

Köszönöm! <3

Re:A szépség és a szörny

Carol | 2018.05.07

Szia, Asha!

Remélem, nem csal a megérzésed. :) Még ott a tojáshéj a pelyhes kis fenekén ennek a történetnek, de bízom benne, hogy hamarosan magabiztosan fog szárnyalni, mert én is nagyon szeretem. :) A régi szép időkben lelkesedtem így...

Nem szoktam elárulni, hogyan jön egy-egy ötlet, de ez mókás (és kicsit rejtélyes), úgyhogy mesélek róla. Egy ideje gondolatban egy másik sorozat tervével foglalatoskodtam, aztán két hete egy reggel arra ébredtem, hogy bazi nagy pattanás nőtt az arcom közepére, oda, ahol még a bazi nagy napszemüvegem sem tudta eltakarni. :'D Ültem a villamoson, és éppen a szerencsétlen sorsom fölött szomorkodtam, amikor átmentünk egy vasúti alagúton... és akkor, a semmiből, megjelent előttem a sötét ablaküvegen egy arc (egy csupaseb arc, egy villanásnyi pillanatra)... ennyi, meg is született Ákos karaktere. Amíg beértem a melóba összeraktam a történetet, és el is kezdtem írni.

Izgalmasnak találom az ilyen témákat, rengeteg lehetőséget adnak az emberi lélek bemutatására/boncolgatására, ami nálam mindig a főszál, mivel nem írok valami nagy kalandokban bővelkedő történeteket.

Köszönöm a visszajelzést! Örülök, hogy ezek szerint sikerül finoman megragadnom a témát. Valószínűleg sokat segít benne a túlfejlett empátiám. :D

Hú, most még nagyobb lett rajtam a felelősség. Nagyon jól indított ez a sorozat, igyekszem megtartani a színvonalát a folytatásokban. Szeretem ezeket a fiúkat, akik többnyire még csak a fejemben élnek, talán ez az érzés segíteni fog ebben. :)

Köszönöm szépen, hogy írtál! <3

Re:Re:A szépség és a szörny

Asha | 2018.05.16

Ó istenem, nagyon tetszett ez a kis háttérinfó! Általában nekem is spontán benyomásokból és ilyen kis illúziókból születnek a legjobb ötletem. Szeretem őket. :)
Örülök, hogy Ákos karaktere megszületett, mert nagyon szeretem ezt a bohóchalat. Édesen esetlen és a 2. fejezet részein olyan boldogan vigyorogtam, hogy barátom megkérdezte miért mentem át elégedett óvodásba. (Meghagytam titoknak.)

Nagyon is sikerült! És igazából nem kell Ákos problémáival sem küzdeni ahhoz, hogy a szorongását megértsük és kicsit átéljük vele együtt.

Ne érezd stressznek. Csak csináld azt amit eddig, mert eddig is nagyon jól ment. <3

Köszönöm az újabb részt!

Re:Re:Re:A szépség és a szörny

Carol | 2018.05.23

:)
Igen, ezek a legjobbak!

Köszönöm! <3 Teli találat! Pontosan ezért választok ilyen témákat, amelyek sarkítottan ugyan, de a hétköznapi problémákat és az életet tükrözik. Szeretem nehézségek elé állítani a szereplőimet, mert így lesznek izgalmasak, és ami fő, így lesznek olyanokká, akikben bárki magára ismerhet (jó, nem bárki :D, de sokan).

Köszönöm, hogy írtál! :)

Kérés

K | 2018.04.16

Kérlek legyen még Puf írás

Re:Kérés

Carol | 2018.04.18

Úgy örülök, hogy ennyire sikeres lett ez a kis fanfici! *-*
És örülök, hogy része lehettem picit a színdarab óta dívó PUF őrületnek. :D
Sosem tudok senkinek sem lelkiismeret-furdalás nélkül nemet mondani egy kérésre. Úgyhogy inkább nem mondok nemet, de azt se mondom, hogy lesz... mert nem tudom, mi lesz, mire lesz kedvem, energiám.
Eddig mindenkinek azt mondtam, hogy új történet biztosan nem lesz, más párkombinációkkal, új szerelmekkel, stb. Boka és Geréb bennem így él, ilyen személyiséggel, maximum folytatni tudnám ezt a történetet, de az már nem a PUF lenne, és nem is látom sok értelmét/szükségét a folytatásnak. A PUF világából más karakterek nem vonzanak. (Nem akarom feltámasztani Nemecseket és belezúgatni Áts Feribe. :'D)
De... Most pihenek egy kicsit, elevezek más vizekre, aztán még bármi megeshet, jöhet ihlet bármire. :)

Szerelem a Pál utcában

LaraCh | 2018.04.15

Jaj nekem! Imádom minden írásodat, de a Szerelem a Pál utcábanhoz alig mertem hozzákezdeni. Aztán elolvastam és nem tudtam abbahagyni! Alig vártam az új fejezeteket! S most mihez kezdjek? Muszáj várnom, hogy mi lesz a következő, amit olvashatok tőled

Re:Szerelem a Pál utcában

Carol | 2018.04.16

Szia!
Örülök, hogy a többi írásomnak hála (:3) belekezdtél ebbe a történetbe is. Annak meg még jobban örülök, hogy tetszett. :3 :3
Egy kicsit osztozom veled a hiányérzetben, de majd meglátom, mit tehetek az ügy érdekében. ;)
Köszönöm szépen, hogy írtál! ♥

| 2018.04.15

szeretlek

Re:

Carol | 2018.04.16

"Szeretlek – ez az első szó, amit megértek a hangok összefüggéstelen áradatából. Amíg a plafon vakító fehérjét bámulom, és teljes lelki nyugalommal vizelek bele a pelenkámba, azon töprengek odabent a fejemben, hogy mi lehet az a szeretlek. Megszületik bennem az első vágyam: akarok egy szeretlek-et." (René)

Így válik valóra egy író és egy karakter vágya! ;)

(Hogy jött ez át név nélkül? Varázslat?)

| 2018.04.17

(szóköz. számomra is meglepő volt, hogy elfogadta.)

jazmin | 2018.04.30

szia, megint írok,

szóval
egy újabb első rész.
éreztem, hogy ma rá kell pillantanom az oldaladra. (bár minden nap megteszem, mert éppen az Érints meg!-et olvasom, és nagyon nem szeretném befejezni, ugyanis az azt jelentené, hogy minden írásodat elolvastam, amit az oldalon publikáltál.) és
igen!
erre
most
szükségem volt. jól esett.


az a pár hónap, amit a munkáid között töltöttem, szinte elrepült, fájdalmasan rövid volt. tökéletes menedék, mint említetted.

sajnos ez a hozzászólás elég lame lett, csak ennyi tellett tőlem, felesleges lenne magyarázkodnom, de remélem azért ki tudtad venni belőle, hogy hálás vagyok,,

Re:

Carol | 2018.04.30

Szia, jazmin! :)
Örülök, hogy vendégül láthattalak ezen a pár hónapon át, és remélem, vissza-vissza térsz majd a jövőben is. Majd gondoskodom újdonságokról. :) (Itt egy utolsó után, mindig jön egy első. ;) Legalábbis bízom benne, hogy ez még sokáig így lesz.)
Köszönöm, hogy itt vagy/voltál, és hogy menedéket nyújthattam. :) És köszönöm, hogy írtál. <3

Tételek: 46 - 60 ból 436
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Új hozzászólás hozzáadása